MASKA
Želite dobru zabavu , druženje, upoznavanje , chat, razmenu mišljenja ....?! Imamo rešenje za Vas....vreme je za bal pod maskama.
REGISTRUJTE SE i odaberite svoju MASKU.
Nemojte dozvoliti da drugi budu za korak ispred Vas .
Dobrodošli ....!
MASKA

Forum, diskusije i zabava

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 26, 27, 28

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 28 od 28]

676 Re: NOVI STE SVRATITE DA SE UPOZNAMO taj Ned 1 Jan 2012 - 13:41

itana

Legenda foruma
Legenda foruma
Phact ::Pozdrav svima na forumu. Sto neko rece ja sam novi i biti cu dobar. pratim...

Dobrodosao Smile

677 Re: NOVI STE SVRATITE DA SE UPOZNAMO taj Ned 1 Jan 2012 - 17:45

Phact

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
itana ::
Phact ::Pozdrav svima na forumu. Sto neko rece ja sam novi i biti cu dobar. pratim...

Dobrodosao Smile

Bolje nasao snezi

678 Re: NOVI STE SVRATITE DA SE UPOZNAMO taj Pon 16 Jan 2012 - 10:20

ponoć

Maskirana zvezda
Maskirana zvezda

Jassna

679 Re: NOVI STE SVRATITE DA SE UPOZNAMO taj Sre 25 Jan 2012 - 23:07

Scarlet_92

Novi clan
Novi clan
Eh ovako, ja sam Nexy za prijatelje, imam 19 godina, studiram matematiku... Mnogo volim knjizevnost, likovnu umetnost... Pisem, crtam.. I svasta nesto jos, nadam se da ce mi sa vama biti lepo.. Very Happy

http://bookforum.forumcroatian.com

680 Re: NOVI STE SVRATITE DA SE UPOZNAMO taj Sre 25 Jan 2012 - 23:18

Ellen

Super moderator
Super moderator
Scarlet_92 ::Eh ovako, ja sam Nexy za prijatelje, imam 19 godina, studiram matematiku... Mnogo volim knjizevnost, likovnu umetnost... Pisem, crtam.. I svasta nesto jos, nadam se da ce mi sa vama biti lepo.. Very Happy

681 Re: NOVI STE SVRATITE DA SE UPOZNAMO taj Sre 25 Jan 2012 - 23:20

itana

Legenda foruma
Legenda foruma
Scarlet_92 ::Eh ovako, ja sam Nexy za prijatelje, imam 19 godina, studiram matematiku... Mnogo volim knjizevnost, likovnu umetnost... Pisem, crtam.. I svasta nesto jos, nadam se da ce mi sa vama biti lepo.. Very Happy

Dobro dosla Nexy cvetak

682 Re: NOVI STE SVRATITE DA SE UPOZNAMO taj Sre 25 Jan 2012 - 23:22

LADYY

VIP
VIP

dobro nam dosla Skarlet_92 nadam se da ces uzivati ovde sa nama....

683 Re: NOVI STE SVRATITE DA SE UPOZNAMO taj Sre 25 Jan 2012 - 23:24

Scarlet_92

Novi clan
Novi clan
Hvala svima.. Smile

http://bookforum.forumcroatian.com

684 Re: NOVI STE SVRATITE DA SE UPOZNAMO taj Sre 25 Jan 2012 - 23:31

ghazela

Maskirana zvezda
Maskirana zvezda

685 Re: NOVI STE SVRATITE DA SE UPOZNAMO taj Sre 25 Jan 2012 - 23:38

Lana

Moderator
Moderator

686 Re: NOVI STE SVRATITE DA SE UPOZNAMO taj Sre 25 Jan 2012 - 23:44

Carolija

Lik pod maskom
Lik pod maskom
Dobro nam dosla cvetici

687 Re: NOVI STE SVRATITE DA SE UPOZNAMO taj Čet 26 Jan 2012 - 22:03

Donna

VIP
VIP

688 Re: NOVI STE SVRATITE DA SE UPOZNAMO taj Pon 6 Feb 2012 - 13:58

Ex-Ponto

Novi clan
Novi clan
Pozdrav za sve one koji imaju unutrasnju potrebu za razmenom reci ,misli i sire ,ali i "spoljasnju formu" .da ta razmena ima definiciju trazene i zeljene ORIGINALNOSTI!

689 Re: NOVI STE SVRATITE DA SE UPOZNAMO taj Pon 6 Feb 2012 - 14:25

Doris

Legenda foruma
Legenda foruma
Ex-Ponto ::Pozdrav za sve one koji imaju unutrasnju potrebu za razmenom reci ,misli i sire ,ali i "spoljasnju formu" .da ta razmena ima definiciju trazene i zeljene ORIGINALNOSTI!

Pozdrav Ex-ponto , dobro nam dosla, nadam se da ces ovde naci istomisljenike . Osecaj se prijatno.

690 Re: NOVI STE SVRATITE DA SE UPOZNAMO taj Pon 6 Feb 2012 - 15:15

ponoć

Maskirana zvezda
Maskirana zvezda

Ex-ponto Dobro nam došla,jako si me ugodno iznenadila i za to ti samo mogu da se lipo Zahvalim cvetici cvetici cvetici

691 Re: NOVI STE SVRATITE DA SE UPOZNAMO taj Pon 6 Feb 2012 - 17:49

Ellen

Super moderator
Super moderator
Ex-Ponto ::Pozdrav za sve one koji imaju unutrasnju potrebu za razmenom reci ,misli i sire ,ali i "spoljasnju formu" .da ta razmena ima definiciju trazene i zeljene ORIGINALNOSTI!

692 Re: NOVI STE SVRATITE DA SE UPOZNAMO taj Pon 6 Feb 2012 - 18:40

Carolija

Lik pod maskom
Lik pod maskom

Lep pozdrav i dobro nam dosla cvetak

693 Re: NOVI STE SVRATITE DA SE UPOZNAMO taj Pon 6 Feb 2012 - 19:29

Donna

VIP
VIP

694 Re: NOVI STE SVRATITE DA SE UPOZNAMO taj Pon 6 Feb 2012 - 19:43

ghazela

Maskirana zvezda
Maskirana zvezda

695 Re: NOVI STE SVRATITE DA SE UPOZNAMO taj Uto 7 Feb 2012 - 2:14

Lana

Moderator
Moderator

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 28 od 28]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 26, 27, 28

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu